bel ons

Er even tussenuit

Hotel Boschlust is een prachtige locatie voor een ontspannen en comfortabele vakantie, weekendje weg of overnachting. Het hotel beschikt over 14 kamers waarvan 4 ruime tuinsuites, allen voorzien van toilet, douche, televisie, telefoon en wifi. Een prima uitvalsbasis voor fiets- of wandeltocht in het prachtige Gaasterland.

Vanwege de drukte zijn wij niet op elk moment in de gelegenheid om de telefoon op te nemen, wilt u reserveren voor het hotel of diner? Probeert u dan dat eerst even via de reserverings site of stuur een mailtje naar info@hotelboschlust.nl , dan reageren wij daar zo spoedig mogelijk op. Dank u voor uw begrip!

Het is bij ons niet nodig om een tafeltje te reserveren voor koffiedrinken of de lunch. U kunt hiervoor gewoon bij ons langskomen en aan een vrij tafeltje plaatsnemen. Wij vragen u dan ook nadrukkelijk om hiervoor niet te gaan bellen of mailen.

 

Boek nu

Gemoedelijk sfeer

 

Boschlust leent zich ook uitstekend voor een zakelijke overnachtingen.

Goede bedden, goed ontbijt en met gratis Wifi.

 

  • Eigen parkeerplaats
  • Overdekte fietsenstalling
  • Inchecken mogelijk vanaf 12.00 uur
  • Indien u via onze eigen website boekt hanteren wij zeer soepele annuleringsvoorwaarden

 

 

Kamer boeken

 

0514 57 12 70

Hotel

 

Beste gast,

Goed nieuws: Ons hotel is weer open!  Het is weer tijd voor fietstochten langs ons prachtige IJsselmeer en wandelingen in de Gaasterlandse bossen.

Wij vinden het heel fijn u weer te mogen ontvangen! Uiteraard vinden wij uw gezondheid en die van onze medewerkers erg belangrijk. Dus wij werken schoon en hygienisch, maar dat hoort natuurlijk altijd zo te zijn.

In ieder geval vinden wij het zeer belangrijk dat u heerlijk ontspannen kunt genieten van uw uitje, en daar dragen wij zorg voor!

 

Voor reserveringen mailt of belt u even naar: info@hotelboschlust.nl of belt u even naar 0514 57 12 70 

lees meer