bel ons

Groepsactiviteiten

Griezeltocht of een spannende dropping? Wij bieden weer griezeltochten aan! Deze tocht is in een geheel nieuw jasje gestoken en het wordt zeer zeker griezelen! Heb je geen stalen zenuwen? Kom dan vooral op deze avonden niet in de buurt van Oudemirdum.

Op vrijdag 1 november en vrijag 13 december organiseren wij een spokentocht waarbij je je ook met een kleine groep kunt aansluiten

Deze spokentocht is op deze avonden in combinatie met een uitgebreid buffet en maar voor de leuke prijs van € 22,50 per persoon.

Er is nog plek maar wacht niet te lang met inschrijven! 

de aovnd begint om 18:00 uur en na de zenuwslopende avond in het bos zou je willen dat je thuisgebracht werd!!

Boerengolf

Het wordt ook wel klompengolf genoemd, maar het heeft zeker geen zweempje van de elitaire uitstraling die het gewone golfen tot voor enkele jaren nog had. Dat is inmiddels al duidelijk niet meer het geval, maar dat is het zeker niet bij boerengolf.

lees meer

Solextocht

U krijgt uitleg over de solex, hoe u er mee omgaat en waar u op moet letten om veilig deel te nemen aan het verkeer. Het is nu eenmaal geen fiets. En dan op pad met het routekaartje om onderweg een aantal vragen te beantwoorden. Zo steekt u ook nog iets op van de geschiedenis en de omgeving.

lees meer

Dropping

Gedropt worden in de wildernis van Gaasterland. Vindt u de weg terug?
Na het door u gekozen diner brengen wij u in tegen de avondschemering in groepjes naar enkele “duistere oorden” in de Gaasterlandse bossen.

lees meer

Handboogschieten

an een ervaren instructeur krijgt een korte instructie in het omgaan met de handboog. U zult ervaren dat het de nodige kracht en concentratie kost om in de buurt te komen van de roos. Laat staan in de buurt van de roos.
En als het dan lukt…ja, dan gaan de handen hoog in de lucht

lees meer