bel ons

Vergadering of bijeenkomst plannen?

De rust die uitgaat van Boschlust in het bosrijke Gaasterland maakt het tot een uitstekende vergaderlocatie. De stijlvol ingerichte vergaderzaal biedt ruimte aan 25 personen. In deze mooi en lichte ruimte kunt u ongestoord vergaderen, evalueren en plannen maken. Ook hebben wij een zaal beschikbaar voor 40 personen.

lees meer

Iets te vieren?

Er is altijd wel een reden voor een feestje. En er is ook altijd een reden om dan te denken aan Restaurant Boschlust. Vanwege de fraaie ligging in het rustige brinkdorp Oudemirdum. Of vanwege keuze uit talloze binnenlandse en buitenlands buffetten.

lees meer

Groepsactiviteiten

Griezeltocht of een spannende dropping? Wij bieden weer griezeltochten aan! Deze tocht is in een geheel nieuw jasje gestoken en het wordt zeer zeker griezelen! Heb je geen stalen zenuwen? Kom dan vooral op deze avonden niet in de buurt van Oudemirdum.

lees meer

Unieke omgeving

Het nostalgische brinkdorp. Er heerst altijd een gemoedelijke en ontspannen sfeer in Oudemirdum. Dat is niet alleen te danken aan de gastvrije inwoners die al “eeuwen” toeristen ontvangen, maar ook door de bosrijke omgeving. Oudemirdum is een beetje Drenthe, maar dan met een extra dimensie: het IJsselmeer.

lees meer